Search
Close this search box.

Een Ollies Fashion product ruilen of retourneren

Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren?

U kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren, ruilen voor een andere maat of voor een ander artikel. Hierbij geldt dat artikelen in onbeschadigde staat én in de originele verpakking terug moeten worden gezonden.

 1. U kunt het artikel retour sturen nadat de order is afgeleverd.
 2. U dient de aanvraag via uw account en de daarbij horende bestelling te doen.
 3. Volg het retourproces en wacht op de bevestiging. 
 4. Leg het artikel dat u wilt retourneren én de factuur van de bestelling in de doos.
 5. Verstuur het pakket voldoende gefrankeerd (Helaas zijn de retourkosten voor u als klant) naar onderstaand retouradres.

  Ollies Fashion
  Driebergseweg 9
  3708 JA Zeist
  Holland

Uw Track & Trace code is uw verzendbewijs.

Afhandeling

Na het ontvangst van uw retourzending ontvangt u een bevestiging per e-mail en streven wij er naar dat de artikelen binnen 48 uur, en uiterlijk binnen 14 dagen gecrediteerd of omgeruild worden.

De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn. 

Helaas zijn fouten niet altijd te voorkomen. Als u denkt dat er iets niet goed is gegaan met de afhandeling van uw retour, neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice via het contact formulier of via service@ollies-fashion.nl.

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?

Indien u uw aankoopbedrag terug wilt ontvangen, dan kunt u dit op het retourformulier vermelden. Het totaalbedrag wordt dan binnen 48 uur doch uiterlijk binnen 14 dagen op uw bank teruggestort.

Hebt u betaald per creditcard dan zullen wij het bedrag per refund terugstorten op uw creditcard account. Hoe lang het duurt voor het bedrag weer op uw rekening staat is mede afhankelijk van de medewerking van de bank/creditcardmaatschappij en is dus niet geheel door ons te beïnvloeden.

Het verkeerde bedrag aan mij vergoed

Helaas zijn fouten niet altijd te voorkomen. Als u denkt dat u het verkeerde bedrag heeft teruggekregen neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice via het contact formulier of via service@ollies-fashion.nl.

Ollies Fashion