Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Overhemd korte mouw heren bruin geruit met magneet sluiting

49.95

Overhemd heren met korte mouwen en borstzak, het overhemd is bruin, blauwe geruit. De knopen zijn puur voor de natuurlijke uitstraling, de sluiting werkt magnetisch. Het overhemd heeft een moderne pasvorm en in de stof zijn magneten onzichtbaar verwerkt waardoor dit overhemd uitermate geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking.

Pacemaker waarschuwing

Als u een pacemaker heeft, raadpleeg dan eerst uw huisarts voordat u onze producten gebruikt.

Heren overhemd korte mouw met magneten ideaal voor parkinson reuma
Deel dit product

Omschrijving

Overhemd heren met korte mouwen en borstzak, het overhemd is blauw met bruin en wit geruit.

Het overhemd heeft een moderne pasvorm en in de stof zijn magneten onzichtbaar verwerkt waardoor dit overhemd uitermate geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking.

MYLE magnetic heren overhemden met lange mouwen en aan de linker voorzijde van het overhemd een borstzak, het overhemd is overwegend wit met blauwe ruit motief.

Het overhemd heeft een moderne pasvorm en in de stof zijn magneten onzichtbaar verwerkt waardoor dit overhemd uitermate geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wij hebben een overhemd ontwikkeld waar wel de knoopjes op zitten zoals bij een normaal overhemd, maar de overhemden sluiten met magneetjes. De magneten zijn verwerkt in de stof waardoor je dit niet aan de buitenkant kunt zien.

De overhemden hebben een moderne pasvorm en zien er daarom gewoon uit als een normaal overhemd. Door het gebruik van magneten in de hemden kunt u zicht zeer eenvoudig aan en uitkleden, (ook als je geen beperking hebt is het een bijzonder fijn en makkelijk product).

De overhemden kunnen gewoon gewassen worden ook al beschikken ze over magneten die in het overhemd zijn verwerkt, deze magneten zijn zo bewerkt dat ze na het wassen niet gaan roesten.

Productinformatie

EAN
9505531246862
Productcode
201-001-006

Productkenmerken

Extra informatie

Geslacht

Heren

Kleur

Bruin

Maat

37/38, 39/40, 41/42, 43/44, 45/46, 47/48

Merk

MYLE

Materiaal

Katoen 60% & Polyester 40%

Sluiting

Magneten

Heeft u een vraag over een product?

We begrijpen best dat u vragen heeft. We proberen u zo alle informatie te geven om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van ons product.

Mocht u ondanks deze informatie toch nog een vraag hebben, stuur deze via het contact formulier naar ons op en wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

category overhemd
Ollies Fashion